Shortcode

OmschrijvingAantalPrijs
Smokey ribs menu (PIKANT)
Op verzoek: Tijdelijk de pikante smokey ribs op het menu. Bestel ze nu voordat ze weer weg zijn! Spare ribs 5 uur gegaard op de smoker geserveerd met gebakken krieltjes/friet, koolsalade en onze huisgemaakte bbq saus.
Wissen
19,5036,50
Smokey Friet+
Ons beroemde ambachtelijke friet in een heel bijzonder jasje! Kies uit:
  • Smokey Friet Pulled Pork: Pulled Pork, cheddar saus, jalapenos en ingelegde rode ui
  • Smokey Friet Pork Belly: Buikspek langzaam gegaard op de smoker, piccalilly mayonaise, tomaat en bosui
  • Smokey Friet Veggy: Smoked groenten, gebakken ei en truffelmayonaise
Wissen
7,50
Friet met of zonder saus
De ambachtelijke beroemde frieten van Catering Zutphen zijn weer terug op de kaart. Het succes waar het allemaal ooit mee begon. Niet snappen waar deze hype vandaan komt? Dan heb je ze nog niet geproefd ;-).  Bij bestelling vanaf 2 personen wordt saus in bakje van 60ml los geleverd.
Wissen
2,5010,00
Kindermenu
  • Onze ambachtelijke beroemde friet met mayo
  • Heerlijke hot dog (kip)
  • Een leuke verrassing
Pssst.... dit mag ook besteld worden door volwassenen. :-p
5,50
Smokey ribs menu
Spare ribs 5 uur gegaard op de smoker geserveerd met gebakken krieltjes/friet, koolsalade en onze huisgemaakte bbq saus.
Wissen
19,5036,50
Pulled smokey pork (menu)
Brioche broodje met langzaam gegaarde varkensschouder met koolsalade en bbq saus. Het menu wordt geleverd met overheerlijke verse koolsalade. Kies uit mediterraanse gekruide krieltjes of onze beroemde friet.
Wissen
6,509,50
Smoked Salmon with Gambas
Als winnaar verkozen tijdens onze Facebook actie! Verse gerookte zalm van de smoker met gegrilde gamba's. Samen met gepofte aardappel en een maiskolf. Om te smullen!
19,50
Smokey beef burger (menu)
150 gram runderburger op een broodje met spek, cheddar, tomaat, rode ui, bbq saus en truffelmayonaise. Het menu wordt geleverd met overheerlijke verse koolsalade. Kies uit mediterraanse gekruide krieltjes of onze beroemde friet.
Wissen
8,5011,50
Smokey Flavor BOX
Nieuw in het assortiment. Het beste van Smokey Flavor in 1 box. Voor de fijnproevers. Box gevuld met sparerib, kippendij, lam en buikspek . Hierbij serveren wij een gepofte aardappel, maiskolf en onze beroemde bbq saus.
19,50
Smokey Vegy Wrap (menu)
Wrap gevuld met gerookte prei, champignons, zon gedroogde tomaat, cheddar en geroosterde tuinbonen. Het menu wordt geleverd met overheerlijke verse koolsalade. Kies uit mediterraanse gekruide krieltjes of onze beroemde friet.
Wissen
12,0014,00
Ambachtelijk ijs van Jolink
Het lekkerste ijs van Brummen/Zutphen. Nu in gemakkelijke bakken te bestellen van 473ml! Bijna een halve liter ijs :-) De perfecte verwennerij.
Wissen
7,50
Blikje drinken
Lekker verfrissend gekoeld blikje
Wissen
2,00